Karlskrona Idrottshall
14 februari 2016
10:00

Referat: Carlscrona IBF - Gantesbo IBK

Vi åker ner till Karlskrona en tidig söndagsmorgon med full trupp för att möta ett väldigt revanchsuget Carlskrona. Vi börjar matchen ganska starkt i försvaret och vi får ett farligt skott i ribban.
I en kamp framför mål var Carlskrona lite hetare och skjöt in in 1-0. Några minuter senare slår Henke snyggt in bollen via volley. Med 10 sekunder kvar av första får Carlskrona ett frislag vid mittlinjen.
De tappar bollen men får tillbaka den och avlossar ett skott med sekunden kvar. När signalen ljuder rasslar det i nätmaskorna efter ett tveksamt hopp till styrning. Vi tycker att tiden är ute men domarna håller inte med oss.
2-1-målet är förargligt men vi kommer tillbaka i andra perioden. Vi har bra lägen men vi får inte in bollen. Carlskrona har några riktigt snabba spelare med bra skott som är svåra att stoppa. Eftersom att vi inte
hinner med tar vi på oss en massa frislag som blir farliga. Efter Emerhans mål står det 4-2 inför tredje. Vi kommer in i tredje med en bra inställning. Vi har ganska hög press i början och får med oss frislag en vi var inte
så bra när det gäller frislag idag. Vi sumpar de flesta och får inte in bollen på anfallen heller. När vi har bollen kontrollerat serverar vi en helt fri spelare i mitten som kan dunka in 5-2 och vi orkar inte vända oss efter det.
Matchen slutar 6-2 till Carlskrona efter rättvisa men kanske något stora siffror.